News Flash:

Surpriza uriasa pentru Marcel Toader! Maria Constantin ii va oferi un copil!

15 Decembrie 2016
1290 Vizualizari | 0 Comentarii
maria constantin si sotul
De cand s-au cunoscut, cei doi soti au parte de o casnicie fara certuri, asa cum ambii si-au dorit. Le lipseste insa un copil, chiar daca ambii mai au din relatiile anterioare. Maria Constantin a dat vestea: la anul se gandeste sa-l faca din nou tata pe sotul sau.
Maria Constantin si sotul sau, Marcel Toader, sunt impreuna de mai bine de trei ani, iar anul trecut si-au oficializat si relatia. Cei doi se inteleg de minune, asta si pentru ca artista este genul de persoana careia nu-i plac certurile, pe care le evita dandu-i dreptate partenerului, intr-o prima faza.
”Noi rezolvam totul prin comunicare. Nu trebuie sa ajungem la discuttii conflictuale. Nu se poate certa cineva cu mine. Nu mi place si nu stiu sa ma cert. Prima reactie e sa plang, de aceea evit. Las de la mine, iar a doua zi il iau prin invaluire”, spunea Maria Constantin pentru Libertatea.
Celor doi soti le lipseste insa ceva foarte important. Un copil! Si-au dorit de ceva timp, dar nu a fost sa fie. Acum,  ei sunt mai decisi ca oricand sa-si implineasca visul. Maria Constantin a dat vestea: ea si Marcel se gandesc sa devina parinti, la anul.
”Daca da bunul Dumnezeu, poate de la anul vor veni si vestile. Ne gandim sa facem un copil. Anul asta nu a fost sa fie”, a declarat Maria pentru Libertatea.
Maria Constantin a dat vestea. Casnicia i-a ajutat sa se cunoasca mai bine
Aceasta a mai spus ca de cand s-a casatorit cu Marcel, lucrurile au evoluat in bine:
”Timpul petrecut impreuna e foarte important, te ajuta sa te cunosti mai bine. Lucrurile s-au schimbat in bine de cand ne-am casatorit. Stim ce-si doreste fiecare de la viata. Ma bucur ca de cele mai multe ori nu avem opinii diferite si ne intelegem”.

maria constantin tata marcel toader relatia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007457 (s)