News Flash:

INCREDIBIL! Nu poti sa crezi cum si-a facut aparitia Mihaela Borcea la un eveniment monden

14 Decembrie 2016
2557 Vizualizari | 0 Comentarii
mihaela borcea
Mihaela Borcea pare sa sfideze trecerea anilor! Desi nu mai este la prima tinerere, afacerista se imbraca provocator si atrage ca un magnet toate privirile in momentul in care isi face aparitia la vreun eveniment monden.
La 45 de ani, Mihaela Borcea se prezinta ca in perioada in care abia isi facea aparitia in lumea mondena, extrem de sexy si sumar imbracata.
Saptamana trecuta, Mihaela a acceptat invitatia revistei Ghidul Miresei de a participa la petrecerea anuala de la Palatul Bragadiru. Femeia de afaceri se mai numara si printre premiantele serii, cu business-ul pe care il manageriaza in strandul Moghioros din Capitala, astfel ca toata lumea se astepta ca ea sa fie o prezenta care sa puncteze la capitolul eleganta.
Doamna Borcea insa a tinut sa surprinda si a venit la palat intr-o vestimentatie mai aproape de anii tineretii decat  potrivita cu varsta actuala. Ea a imbracat o rochita neagra, scurta, din dantela, stramta, care ii arata aprope tot, in special picioarele dezgolite, care erau foarte frumoase si bine lucrate in saloanelele de imfrumusetare.
Tinuta Mihaelei a fost completata de o capa de blana alba si o pereche de pantofi stiletto, iar ea a fost votata de barbatii prezenti la fata locului drept una spectaculoasa, ce ii si venea extrem de bine fostei doamne Borcea. Drept dovada in momentul in care a urcat pe scena sa isi primeasca premiul, afacerista a fost admirata indelung si aplaudata.

Galerie Foto

mihaela_borcea_monden.PNG
mihaela borcea sexy borcea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005728 (s)