News Flash:

DEZVALUIRI INCENDIARE! "Nu am mai facut sex de multi ani!" Ce vedeta de la noi a recunoscut asta

14 Decembrie 2016
1591 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina
Este una dintre blondele care, atunci cand apare undeva, ii cam lasa fara voce pe barbatii care o admira. Dar, din pacate, spune ea, situatia nu este prea roza pentru ca, de sase ani, duce o lipsa acuta de… iubit.
”Nu am mai avut niciun iubit din 2010. Da, e greu de crezut, nici mie nu imi vine sa cred, dar, din pacate, este purul adevar. Nu stiu ce se intampla cu mine, poate sunt eu prea pretentioasa, dar simt ca trece timpul aiurea”, ne-a spus, in exclusivitate, senzuala cantareata Sylvie.
”Vreau sa am un copil, dar pentru asta trebuie ca bebelusul sa aiba si un tata. Nu cred ca este bine pentru cineva sa fiu o mama singura. Iar asta inseamna, evident, ca barbatul pe care il vreau langa mine trebuie sa fie serios, necasatorit si, foarte important, sa isi doreasca sa isi intemeieze o familie. Pentru ca eu nici nu vreau sa aud de aveturi, nu sunt genul”, ne-a mai spus Sylvie.
Sylvie, adica Silvia Stanciu pe numele ei real, este una dintre cele mai in voga artiste de la noi, ea fiind, in acelasi timp, atat cantareata, cat si balerina si actrita.

Galerie Foto

sylvie
sylvie silvia stanciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004972 (s)