News Flash:

Surpriza de proportii! Un cantaret celebru, prezentator la Kanal D - A fost in concurenta cu Victor Slav pentru Wowbiz, acum a semnat cu postul TV

12 Iulie 2017
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
slav

George Papagheorghe, cunoscut de publicul român drept Jorge, a reușit după mai multe încercări să obțină ceea ce și-a dorit și anume un contract cu Kanal D. Artistul a semnat și, în curând, va apărea pe micile ecrane în rolul de prezentator al unei emsiuni de divertisment.


Jorge a avut mai multe încercări înainte să ajungă semneze cu Kanal D, el fiind în concurență chiar și cu Victor Slav la un moment dat pentru emisiunea Wowbiz.

 

Deși a pierdut în fața iubitului Biancăi Drăgușanu, el pare să fi obținut într-un final ceea ce și-a dorit. Așadar, în curând va prezenta una dintre emisiunile de divertisment ale postului.

A prezentat și ”România dansează”
George Papagheorghe este născut în Constanța, are 35 de ani și este un cântăreț, dansator și prezentator de televiziune. El a prezentat și show-ul de la Antena 1, ”România dansează”. De asemenea, Jorge a fost prezent la tot soiul de show-uri muzicale.


În primăvara acestui an Jorge a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Ramona. a adus pe lume un băiețel pe nume David. Artistul mai are o fiica cu Alina Laufer, pe care o cheamă Karina.

 


george papagheorghe jorge artistul victor slav
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004846 (s)