News Flash:

MAPN, despre incadrarea rezervistilor voluntari: Sunt disponibile aproximativ 2.200 de posturi pentru 2017, in 24 de judete si in Capitala

12 Iulie 2017
921 Vizualizari | 0 Comentarii
rezervist militar
Aproximativ 2.200 de posturi pentru gradati si soldati rezervisti voluntari sunt disponibile in 24 de judete si in municipiul Bucuresti, potrivit Ministerului Apararii Nationale.
Pentru anul 2017, sunt disponibile pentru incadrare aproximativ 2.200 de posturi pentru gradati si soldati rezervisti voluntari, in 24 de judete si Bucuresti. Initial, ministerul anuntase, in decembrie 2016, ca intentioneaza sa incheie in 2017 contracte cu aproximativ 2.900 de rezervisti voluntari.
Posturile disponibile pentru incadrare cu gradati si soldati rezervisti voluntari au fost stabilite in functie de nevoile unitatilor militare, au precizat reprezentantii Ministerului Apararii Nationale pentru MEDIAFAX.
Totodata, structurile militare unde va avea loc programul de instruire initiala a rezervistilor voluntari dispun de spatii de cazare, hranire si instruire, baza materiala si logistica, suport tehnic, astfel incat procesul sa se desfasoare normal.
"Dupa semnarea contractului, rezervistii voluntari isi vor desfasura activitatile militare in unitatile in care au fost repartizati, respectiv 15 zile anual - conform art. 22 din Legea nr. 270/2015, in conditiile si la standardele prevazute pentru personalul militar in activitate", mai precizeaza Ministerul Apararii Nationale.
Prin recrutarea rezervistilor, Ministerul Apararii vrea sa asigure resursa umana de care unitatile militare ale fortelor armate pot dispune in situatii de criza sau de razboi.
Prima etapa a procesului de recrutare si selectie a rezervistilor voluntari ai Armatei Romaniei a inceput luni, cu selectionarea candidatilor care doresc sa incadreze functii de soldati si gradati rezervisti voluntari. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006848 (s)