News Flash:

Sucul de castravete, un foarte bun laxativ!

5 Octombrie 2015
1259 Vizualizari | 0 Comentarii
suc castravete
Mai jos aveti doua remedii naturale interesante si eficiente
Sucul de castraveti, laxativ natural - 
Este poate cel mai bun diuretic natural. Se recomanda in litiaza renala, guta si artrita. Marunteste calculii renali, mai ales daca este folosit in amestec (o parte suc de castraveti la trei parti de sfecla rosie, 11 parti de suc de morcovi si una de zeama de lamaie). Usor laxativ, sucul de castraveti calmeaza colicile, iar prin continutul de minerale previne caderea parului si ajuta la intarirea unghiilor.

Sucul de castravete scade colesterolul si glicemia. Steroli din castraveti reduc colesterol si ajuta pancreasul sa produca mai multa insulina ceea ce duce la reducerea nivelului glicemiei. Sucul de castravete are capacitatea de a mentine la un nivel normal zaharurile din sange inclusiv in cazul celor care au diabet.

Mentine oase mai puternice. Aportul zilnic recomandat de vitamina K este deseori insuficient, desi aceasta vitamina este foarte importanta pentru sanatatea oaselor. Sucul de castravete este o excelenta sursa de vitamina K care asigura oase puternice, dar mentine in egala masura si sanatatea rinichilor si joaca un rol important in coagularea sangelui.

Pentru intarirea unghiilor va recomandam sucul de ardei gras. Se consuma de fiecare data impreuna cu sucul de morcovi, in parti egale, pentru a fi mai eficient si pentru a avea un gust bun. Este recomandat in colici intestinale, ca detoxifiant si pentru intarirea unghiilor si a parului. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005013 (s)