News Flash:

Stan Mustata, eliberarat din functia de judecator la Curtea de Apel Bucuresti

16 Martie 2015
1446 Vizualizari | 1 Comentarii
Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, un decret de eliberare din functia de judecator la Curtea de Apel Bucuresti a lui Stan Mustata, in prezent suspendat din functie ca urmare a trimiterii in judecata, avand in vedere lipsa avizului CSM pentru mentinerea in functie dupa varsta de 65 de ani.
Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a semnat decretul privind "eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Bucuresti a lui Stan Mustata, in prezent suspendat din functie ca urmare a trimiterii in judecata pentru savarsirea, cu intentie, a unor infractiuni, avand in vedere lipsa avizului Consiliului Superior al Magistraturii pentru mentinerea in functie dupa varsta de 65 de ani".
Judecatorul Stan Mustata, acuzat ca a primit mita pentru a da solutii favorabile in dosare pe care le judeca, va fi judecat in continuare sub control judiciar, dupa ce instanta suprema a admis inlocuirea masurii arestului la domiciliu in cazul sau.
Stan Mustata era in arest la domiciliu din 29 octombrie. Anterior, el a fost in arest preventiv, incepand din 30 aprilie.
Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, in 8 mai, sa il suspende din magistratura pe judecatorul Stan Mustata.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis, in 3 martie, sa ii inainteze presedintelui Klaus Iohannis propunerea de eliberare din functie a magistratului. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005983 (s)