News Flash:

BREAKING NEWS: Seful ANI a fost RETINUT!

16 Martie 2015
1170 Vizualizari | 0 Comentarii

Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore, luni, in dosarul despagubirilor ANRP. Georgescu este cercetat pentru abuz in serviciu.

Horia Georgescu a fost retinut de DNA pentru 24 de ore. Georgescu a fost scos din sediul DNA incatusat si urcat intr-o masina cu care va fi dus in Arestul Politiei Capitalei.

Horia Georgescu seful Agentiei Nationale de Integritate, a fost audiat la DNA luni dimineata, transmite Realitatea TV. Seful ANI a fost adus la ora 8 dimineata sub escorta politistilor si procurorilor DNA.

Deputatul PNL Theodor Catalin Nicolescu a fost adus cu mandat la DNA, luni, in acelasi dosar in care este audiat si seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, surse judiciare declarand ca anchetatorii vizeaza retrocedarea ilegala a unor imobile supraevaluate.

Potrivit unor surse judiciare, Horia Georgescu este cercetat intr-un dosar disjuns din dosarul ANRP, in care fosta sefa DIICOT, Alina Bica, a fost trimisa in judecata. Horia Georgescu este audiat alaturi de alte doua persoane.

Horia Georgescu, seful ANI, este cecetat pentru abuz in serviciu pentru peioada 2009-2011, cand ocupa pozitia de membru in Comisia pentru stabilirea despagubirilor din cadrul ANRP.

 

 


horia georgescu procurorii anticoruptie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006264 (s)