News Flash:

Spontan Party, reduceri de iarna si un atelier de creatie, in acest weekend, la Iulius Town Timisoara

17 Ianuarie 2020
857 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town Timisoara

Timișoara, 17 ianuarie 2020: O lume a distracției și a premiilor te așteaptă în acest weekend la Iulius Town Timișoara. Invită-ți prietenii la o petrecere tematică, unde zăpada va fi invitatul special!

Ești sufletul petrecerii și îi molipsești pe ceilalți cu energia ta? Atunci, vino la Spontan Party, sâmbătă, 18 ianuarie 2020, în Piațeta Familly Plaza din Iulius Gardens și arată-ne cât de bine știi să te distrezi! Cei care nu s-au bucurat suficient de zăpadă o vor face acum. Și asta pentru că petrecerea este una specială, cu tunuri de zăpadă. Nu uita să te îmbraci în ținuta de munte și să îi aduci cu tine și pe prietenii tăi! Distracția va începe la ora 13.00 și va ține până la 21.00. Mai multe detalii pe pagina de Facebook Spontan Events.

Din joacă au apărut idei care au schimbat lumea. Așa că, îi încurajăm pe copii să fie creativi și să descopere lucruri noi. Vino cu cel mic la Atelierul de creație by Bianca Potyesz, duminică, de la ora 11.00, în Piațeta Intersport. Ediția din această săptămână este  dedicată „baloanelor colorate”.

Totodată, sâmbătă și duminică, între orele 18.00 – 19.30, la patinoarul Dream Ice vor avea loc concursuri pentru iubitorii dansului pe gheață. Vino să ne arăți cele mai bune mișcări ale tale, iar noi te premiem cu vouchere la magazinul Grid și restaurantul Daily!

Nu uita nici de campania noastră de reduceri Winter Sale! Aceasta se desfășoară până pe 31 ianuarie, iar ca să te înscrii, trebuie să cumperi din magazinele Iulius Town conform pragurilor de minimum 150, 300 sau 500 de lei. Vino cu bonurile la Centrul Info! La 150 de lei ai șansa să câștigi un voucher de 25 lei, la 300 de lei, un voucher de 60 lei, iar pentru cumpărături de 500 de lei, valoarea voucherului este de 100 de lei. Participarea la campanie se face în baza regulamentului disponibil pe site-ul Iulius Town.


spontan party iulius gardens
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004707 (s)