News Flash:

Spitalele nu se vor privatiza, spune ministrul Sanatatii

15 August 2016
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
Vlad Voiculescu
Nu va fi facuta niciun fel de privatizare a sistemului de sanatate si nici a unor spitale, insa putem vorbi de un parteneriat public privat, a anuntat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu.

"Nu va fi niciun fel de privatizare a sistemului de sanatate si nici a unor spitale. Daca vorbim despre parteneriat public-privat... Parteneriat public-privat prevede ca partenerul privat sa construiasca spitalul si apoi sa se ocupe de operarea cladirii pur si simplu. Actul medical ramane in totalitate la stat. Actul medical insemnand tot ceea ce are legatura cu pacientii, asta insemnand de asemenea ca nu va exista nicio plata suplimentara pe care pacientii vor trebui sa o faca", a subliniat ministrul.

Vlad Voiculescu a precizat ca unul dintre planurile majore pe care le le va pune in aplicare pana la finalul mandatului este cel de investitii, care sa puna lucrurile pe o traiectorie clara pentru urmatorii ani, care pleaca la trei spitale regionale ce vor fi cele mai mari investitii facute in spitale in urmatorii 25 de ani. Pe langa asta vin alte proiecte de investitii - un nou spital de Arsi, extinderea spitalului 'Marie Curie', o noua cladire a Spitalului 'C.C. Iliescu'.

privatizare sanatate spitale vlad voiculescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006298 (s)