News Flash:

Vesti proaste pentru soferi

14 August 2016
1492 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa
Aproape 50 de conducatori auto care nu au respectat limita legala de viteza au fost depistati de politisti, cu o autospeciala neinscriptionata, dotata cu aparat radar, in urma unei actiuni pe Autostrada Bucuresti-Constanta. In acest week-end, politistii vor continua actiunile pentru salvarea de vieti, folosind si aceasta autospeciala, se arata intr-un comunicat al Politiei Rutiere din aceasta dimineata.

In perioada 9 - 11 august a.c., politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale au actionat pe Autostrada Bucuresti-Constanta cu o autospeciala neinscriptionata, dotata cu aparat radar, pentru siguranta traficului rutier. In urma actiunii, politistii au depistat 49 de conducatori auto care nu au respectat limita legala de viteza si au retinut 24 de permise de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce vehicule, pentru depasirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h.

Politistii vor continua actiunile cu autospeciala neinscriptionata si in perioada urmatoare pentru ca cei care isi petrec week-endul de Sfanta Maria la mare sa ajunga in siguranta la destinatie. Politia Romana va recomanda sa pastrati o distanta suficienta fata de autovehiculul din fata, sa va asigurati temeinic si sa semnalizati la schimbarea benzilor de circulatie.

conducatori auto respectat limita viteza politisti actiunile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1086 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004749 (s)