News Flash:

Sotul i-a spus ca ea ar fi fost un nimeni fara el. Iar ea i-a raspuns cu demnitate!

6 Iunie 2018
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
sot

Langa fiecare barbat puternic se afla o femeie puternica. Probabil multi oameni ar fi de acord cu aceasta zicala straveche. Dar, daca ar fi sa judecam dupa istoria de mai jos, unii barbati au nevoie de cate o zdruncinatura. Si aceasta sotie inteleapta si-a adus sotul cu picioarele pe pamant intr-un mod formidabil!

Odata, Thomas Weiler si sotia sa au plecat intr-o calatorie mai lunga si deodata au observat ca benzina din rezervorul automobilului lor era pe sfarsite.
In curand Weiler a ajuns la o benzinarie, a ordonat sa-i fie alimentata masina si a hotarat sa se plimbe putin, ca sa-si dezmorteasca picioarele.

Cand a revenit la masina, a observat ca sotia sa discuta cu un angajat al benzinariei. Discutia a fost intrerupta in momentul, in care Wieler s-a apropiat. Apoi sotii si-au continuat calatoria.
Pe drum Wieler a intrebat-o pe sotia sa daca il cunoaste pe acel om. De fapt, cand erau studenti, ea si acel barbat au avut o relatie de aproximativ un an. Auzind acestea, Wieler i-a spus ca daca s-ar fi casatorit cu acela, ea nu ar fi fost acum sotia unui director general, ci al unui angajat la benzinarie.

Sotia lui Wieler nu s-a pierdut cu firea si i-a raspuns: „Dragul meu, daca ma casatoream cu acel barbat, atunci el era director general, iar tu — lucrator la benzinarie.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004399 (s)