News Flash:

Sora lui Patrick Ekeng, dezvaluire surprinzatoare. "Se simtea foarte obosit"

8 Mai 2016
2191 Vizualizari | 0 Comentarii
ekeng2
Monique Chantal, sora lui Patrick Ekeng, dezvaluie ca fostul jucatorul a acuzat in ultima vreme o intensa stare de oboseala. Potrivit tinerei, Ekeng i-ar fi spus unui bun prieten ca nu se simte in stare sa joace.
Moartea lui Patrick Ekeng in timpul meciului Dinamo - Viitorul a zguduit Romania. Acum au aparut o multime de suspiciuni despre felul in care i s-a acordat primul ajutor, dar si despre cauzele care au dus la aceasta tragedie. Monique Chantal, sora lui Ekeng, a vorbit cu cei de la BBC si ofera un indiciu pretios. In ultima perioada, Ekeng s-a simtit foarte obosit: ”I-a spus celui mai bun prieten ca nu se simte in stare sa joace. A zis ca este foarte obosit. Patrick era foarte generos, un gentleman. Este foarte dureros, a lasat in urma o familie - este ca un cosmar”, a dezvaluit pentru BBC Monique Chantal, sora lui Ekeng.
Jurnalistii de la BBC au stat de vorba si cu Celine Chemi, mama lui Ekeng. Devastata de durere, Celine spune ca lucrurile care se intampla in fotbalul actual ar trebui regandite: ”Este foarte dificil sa vorbesc despre fiul meu in acest moment, dar cred ca in Dumnezeu si ma supun vointei Sale. Daca asta inseamna fotbalul si asta este viata jucatorilor profesionisti, atunci trebuie sa reflectam”, a declarat Celine Chemi, mama lui Ekeng.

monique chantal patrick ekeng dinamo viitorul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005093 (s)