News Flash:

SOCANT! O femeie a fost rapita de pe strada, la Timisoara!

15 Februarie 2017
1137 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie rapita
SCENARIU SOCANT la Timisoara! O femeie de 58 de ani a fost rapita in timp ce se indrepta spre serviciu, suspecteaza membrii familiei. Acestia au descoperit, dupa ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din zona in care a avut loc disparitia, ca victima a fost urmarita si probabil atacata de cel putin doi indivizi necunoscuti.
Maria Budeanu a fost vazuta ultima data luni dimineata, in jurul orei 6, atunci cand a plecat de acasa la serviciu. Nu a mai ajuns la locul de munca si nici inapoi acasa de atunci. Membrii familiei au incercat sa ia legatura cu ea prin telefon, insa aparatul este inchis. La aproape 24 de ore de la disparitie, fiul femeii a aflat de la o cunostinta ca mama sa a povestit unei prietene ca vineri ar fi fost abordata de un individ necunoscut in drum spre locul de munca. I-ar fi facut, povesteste prietena Mariei Budeanu, avansuri, pe care femeia le-a refuzat, scrie tion.ro.
Dupa aflarea informatiei, rudele au inceput sa reconstituie traseul pe care l-a urmat Maria Budeanu luni dimineata si au cerut ajutorul comerciantilor din zona Caii Sagului. Au primit astfel imagini de pe doua camere de supraveghere, iar in acestea femeia poate fi observata in timp ce se indreapta spre statia de autobuz pentru a merge la serviciu. Pe prima dintre camere poate fi observat, la cativa metri de ea, un individ care poarta o sapca si un fular in jurul fetei. Isi tine capul plecat, pentru a-si ascunde figura.

Galerie Video


maria budeanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006990 (s)