News Flash:

INCREDIBIL! EXCES DE ZEL al politistilor din Timisoara! Au amendat o femeie pentru ca se dadea in leagan cu fiul de 15 ani. Copoul a fost si el avertizat!

14 Februarie 2017
955 Vizualizari | 0 Comentarii
leagan2
EXCES DE ZEL al politistilor din Timisoara! In loc sa acorde un avertisment, acestia au amendat o femeie de 40 pentru ca se dadea in leagan impreuna cu fiul ei de 15 ani! Acestia au fost nevoiti sa amendeze o femeie de 40 de ani, care se dadea pe un leagan impreuna cu fiul ei de 15 ani. Niciunul dintre cei doi nu avea voie, legal, sa se distreze pe echipamentele de joaca. Femeia a rupt-o la fuga.

Politistii locali le reamintesc timisorenilor ca risca sa fie amendati daca au mai mult de 14 ani si se dau pe echipamentele de joaca din parcuri. Iar amenzile nu sunt deloc mici.
Oamenii legii sunt obligati sa verifice cine foloseste jocurile din parcuri. Asa au prins-o pe o femeie de 40 de ani, care duminica se afla in Parcul Copiilor, unde se dadea pe un leagan impreuna cu fiul ei de 15 ani. Baiatul a scapat de amenda, alegandu-se doar cu o avertizare, dar femeia a fost dusa la biroul politistilor din parc, pentru a fi amendata.
Femeia le-a smuls oamenilor legii actele din mana, la indemnul sotului, si a fugit, lasandu-si partenerul de viata in spate, ca sa-i tina de vorba pe politistii locali. Oamenii legii au pornit in urmarirea ei, aceasta fiind prinsa de o alta patrula, in zona strazii Alba Iulia. Barbatul s-a ales si el cu o amenda de 3.000 de lei, deoarece a impiedicat politistul local sa isi faca treaba.
Atentie, timisoreni! In parcuri exista panouri informative de pe care va puteti informa daca aveti voie sa folositi echipamentele de joaca sau nu. Majoritatea nu pot fi folosite de persoane care au peste 14 ani, conform HCL 371/2007, asa ca fiti cu bagare de seama. Oamenii legii sustin ca foarte multe echipamente au fost distruse de adulti, asa ca avertizeaza ca amenda maxima este de 1.000 de lei, iar cea minima de 500 de lei, scrie tion.ro.
Anul trecut, politistii locali au dat 268 de amenzi, adunand 20.500 de lei la bugetul local.

politistii locali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006472 (s)