News Flash:

SOCANT! Motivul pentru care Vasile Turcu ar fi incercat sa se sinucida

2 Martie 2017
1204 Vizualizari | 0 Comentarii
vasile turcu
Aseara, Vasile Turcu s-a certat foarte tare cu amanta sa, din cauza careia avea cheltuieli enorme. Se pare ca femeia avea cerinte tot mai mari si, disperat, fostul actionar de la Dinamo a incercat chiar sa ii vanda un teren lui Gigi Becali ca sa faca rost de bani.
 
Conform surselor noastre, pe fondul problemelor amoroase, dar si a celor financiare, Vasile Turcu a clacat psihic. Potrivit unor surse medicale de la Floresca, fostul actionar de la Dinamo a suferit patru atacuri de cord consecutive in mai putin de o ora. In acest moment se afla in blocul operator de la Floreasca.
Ipoteza incredibila! De ce si-a pus Vasile Turcu streangul de gat?
Politia Capitalei a deschis in acest caz un dosar.
 
„In urma cu aproximativ o ora, Politia a fost sesizata cu privire la un barbat care ar fi avut o tentativa de suicid. Acesta a fost preluat de catre un echipaj de salvare si transportat la spital. In acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucuresti, Serviciul Omoruri efectueaza cercetari in vederea stabilirii conditiilor in care s-a produs evenimentul”, a precizat Politia Capitalei, potrivit Antena 3.
Primele declaratii ale lui Bogdan Stelea, dupa ce Vasile Turcu a incercat sa se sinucida: "M-am intalnit cu el acum cateva zile..."
Vasile Turcu a fost actionar la Dinamo pana in 2011 si a spus ca ar fi dispus sa revina la echipa din Stefan cel Mare. Pe 11 august, fostul actionar de la Dinamo ar implini 63 de ani.
Vasile Turcu s-a nascut pe 11 august 1954 (varsta 62), in comuna Hudesti, Botosani. El este un om de afaceri roman care detine grupul de firme Romconstruct, in jurul caruia sunt grupate 9 companii. A fost actionar la Dinamo Bucuresti. El e casatorit, iar sotia lui, Elena, i-a daruit doi baieti.

vasile turcu gigi becali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008389 (s)