News Flash:

Reteta DE POST care ITI LASA GURA APA: Iahnie rapida de fasole manastireasca

1 Martie 2017
3817 Vizualizari | 0 Comentarii
IAHNIE
In varianta rapida pentru un pranz foarte gustos!
 
INGREDIENTE
4 cutii de fasole gata fiarta  (eu am pus trei de fasole rosie si una alba, o cutie in jur de 400 gr.)
4 cepe maricele
1 morcov mare
1/4 telina
1/2 sticla suc de rosii
3 foi de dafin
3 linguri ulei de struguri
sare si piper dupa gust
1 lingura de zahar brun (sau mai putin)
patrunjel optional
Portii: 6Timp de preparare: sub 60 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie rapida de fasole manastireasca:
Fasolea se scurge intr-o sita.
Se caleste ceapa tocata impreuna cu morcovul si telina razuite in 3 linguri ulei si se inabusa, adaugand cate o lingura doua de apa, se tine pe foc pana se inmoaie.
Se adauga fasolea, putina apa( o cana) si se lasa sa dea cateva clocote cu capacul pe oala, se adauga sucul de rosii, foile de dafin, se potriveste gustul de sare, zahar si piper si se pune iahnia sa scada 30 de minute la cuptor.
Delicioasa!
SURSA: BUCATARAS.RO
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006308 (s)