News Flash:

TRAGEDIE in judetul Timis! Un sofer tanar si mama lui au murit intr-un ACCIDENT GROAZNIC!

2 Martie 2017
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
accident Chizatau
Un nou accident mortal in Timisoara! Tragedia sa petrecut ieri, pe drumul care leaga Timisoara de localitatea Ortisoara. Doua masini s-au ciocnit frontal, iar in urma impactului, doua persoane si-au pierdut viata, iar alte trei au fost ranite.
Un Audi si un Opel Tigra s-au ciocnit frontal. Din cele doua autoturisme grav avariate au fost scoase 5 victime. Doua dintre acestea, mama si fiu si-au pierdut viata. Barbatul avea 22 de ani si se afla la volanul autoturismului Audi, inmatriculat in Arad. Mama acestuia avea 43 de ani.
Alte trei persoane, bunicii soferului din Audi si soferul masinii Opel Tigra, un barbat in varsta de 59 de ani, au fost transportate de urgenta la spital.
Traficul rutier este oprit pe DN69 Timisoara – Ortisoara, la kilometrul 14, din cauza acestui accident. Pana la reluarea traficului, poate fi folosita ruta ocolitoare DJ692 – Sanandrei – Carani – DC39, scrie tion.ro.
Din primele cercetari se pare ca autoturismul Opel se indrepta spre Timisoara, iar automobilul Audi mergea spre Arad. Soferul din Opel ar fi patruns pe contrasens si ar fi lovit in plin cealalta masina, spun reprezentantii Biroului de presa al IPJ Timis. Politistii continua cercetarile.
UPDATE. A fost reluat traficul pe DN69 Timisoara – Ortisoara. Masinile avariate au fost ridicate de la locul accidentului
Politistii au efectuat masuratori la locul accidentului. Cele doua autoturisme avariate au fost ridicate de la locul accidentului, iar traficul a fost reluat pe DN69, intre Timisoara si Ortisoara. Oamenii legii urmeaza sa vorbeasca cu cei ramasi in viata si vor stabili cu exactitate modul in care s-a produs accidentul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005781 (s)