News Flash:

Socant. Familia barbatului taiat de viu cu drujba langa Timisoara a sunat la 112, iar apelul n-a fost luat in seama. Ancheta la IPJ Timis

15 Martie 2019
1289 Vizualizari | 0 Comentarii

A fost declansata o ancheta la Inspectoratul de Politie Timis, dupa teribila crima de langa Timisoara cand un barbat a fost macelarit cu o drujba.

Doru Sebastian Munteanu, de 32 de ani, a taiat usa casei omului, apoi s-a napustit asupra barbatului pe care l-a sectionat cu utilajul. Acesta a murit in chinuri groaznice.

Nenorocirea a pornit de la o rafuiala mai veche legata de vanzarea unei masini.

Potrivit stiripesurse.ro, cineva din familia victimei a sunat la 112 sa ceara ajutor pe cand atacatorul decupa usa casei cu drujba, insa politistul spre care a fost directionat apelul in dispecerat i-ar fi spus sa revina intrucat e posibil ca zgomotul sa provina din alta parte.

Conducerea IPJ Timis a declansat o ampla ancheta pentru a stabili cu precizie ce s-a intamplat. Politistul vizat este cercetat penal.

„La data de 31 ianuarie a.c., politistii au fost sesizati prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca o persoana a distrus cu o drujba usa de acces a unui imobil de pe raza comunei Sanandrei.

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca un barbat, de 32 de ani, ar fi taiat in zona capului un barbat, de 45 de ani, cu o drujba.

Barbatul, cercetat pentru omor calificat, a fost retinut pentru 24 de ore, iar in prezent este arestat preventiv, aflandu-se in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul I. P. J. Timis.

In urma comiterii faptei, conducerea I. P. J Timis a declansat verificari interne, privind activitatile specifice desfasurate ante si post eveniment, dar si cu privire la modul de actiune al tuturor politistilor, de la momentul semnalarii pana la finalizarea cercetarii la fata locului.

In urma verificarilor, s-a stabilit ca in urma primului apel la 112, nu a fost directionat echipaj la fata locului, de catre dispecer.

Ulterior, la al doilea apel, dupa 7 minute, a fost trimis un echipaj, care a constat omorul si a identificat si imobilizat autorul faptei.

La data de 21 februarie a.c., conducerea I. P. J Timis a declansat cercetarea prealabila fata de politist, totodata, fiind sesizat si Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, cu privire la savarsirea infractiunii de neglijenta in serviciu, de catre politist„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006986 (s)