News Flash:

Un student din Timisoara a castigat despagubiri in instanta dupa ce a lovit cu masina un caine pe autostrada A1

13 Martie 2019
1264 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada

Un tanar a razbunat multi soferi nemultumiti! A invins statul in instanta si va primi despagubiri dupa ce a lovit un caine pe autostrada. A cerut 4.000 de lei pentru a-si repara masina si 1.000 de lei daune morale. Este o decizie in premiera, dar care mai poate fi contestata.

Tanarul mergea la facultate in Timisoara la inceputul anului trecut atunci cand a lovit un caine pe autostrada.

Soferul sustine ca se putea intampla o nenorocire daca se speria si tragea brusc de volan.

ANCA BAJAN, mama tanarului: Pe sensul de mers Deva-Timisoara, la intrarea pe autostrada a lovit un caine, a aparut din camp. A pus frana, dar l-a lovit destul de serios. Masina a fost avariata. N-a mai putut circula. De nenumarate ori am vazut caini pe autostrada.

Soferul a dat in judecata Compania de Drumuri si Autostrazi pentru ca nu-si ar indeplinit obligatiile pe care le are in ceea ce priveste siguranta rutiera. Mai exact, ca nu a montat plasa de protectie pe marginea soselei de mare viteza. Judecatorii i-au dat in prima instanta dreptate.

ANCA BAJAN, mama tanarului: Politia ne-a recomandat sa dam in judecata compania CNAIR datorita faptului ca in decurs de 2-3 zile, chiar in acea perioada au mai fost accidente. Noi suntem hotarati daca nu ni se da dreptate sa mergem si la Tribunalul International.  

GLAMAN IRINA ILDICO, purtator de cuvant Tribunalul Hunedoara: Judecatoria Hunedoara a obligat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere la plata sumei de 5269,76 lei. Aceasta suma reprezinta contravaloarea reparatiei autovehicul si plata sumei de 1000 de lei reprezentand daune morale.

Compania de Drumuri nu a comentat pana la aceasta ora sentinta. Problema gardurilor de siguranta care lipsesc pe cele mai multe tronsoane de autostrada a fost semnalata in repetate randuri de expertii in infrastructura rutiera.

IONUT CIUREA, Asociatia Pro Infrastructura: Bucuresti – Pitesti cred ca nu mai are gard, daca are pe 10% gard e bine, pe autostrada.

Au fost situatii in care soferii s-au trezit in timp ce ciruclau cu peste 100 de kilometri la ora cu ursi in fata masinii pe autostrada. Cel mai recent caz, anul trecut 2 ursi au fost spulberati pe soseaua rapida ce leaga Sibiul de Orastie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006462 (s)