News Flash:

SOCANT! Cristi Borcea, la un pas de MOARTE!

30 Noiembrie 2016
1512 Vizualizari | 0 Comentarii
borcea
Panica in familia lui Cristi Borcea. Milionarul a fost internat de urgenta la Spitalul Penitenciar Jilava. Acesta a acuzat, in ultimele zile, probleme de sanatate. Potrivit unor surse din anturajul omului de afaceri, Cristi Borcea ar fi acuzat, in ultimele zile, unele probleme de sanatate. Acesta ar fi fost afectat atat de ultima condamnare, de 7 ani si zece luni, pentru mituirea magistratului care a judecat, la Tribunalul Bucuresti, Dosarul Transferurilor, dar si din cauza unor probleme de natura sentimentala.

Acesta s-ar fi plans in repetate randuri ca este stresat si a vorbit intr-una, la telefonul inchisorii, cu Valentina Pelinel. Cei doi ar fi avut unele discutii mai aprinse, dupa ce Borcea i-ar fi interzis acesteia sa mai dea declaratii presei.

Gigi Becali a luat foc atunci cand a auzit ca finul sau este in stare grava. Acesta si-a exprimat nemultumirea fata de tratamentul la care este supus finul sau. "Nu se simtea bine ieri. Nu stiu astazi. Oameni care conduc structuri ale statului, ce fel de oameni criminali... Cristi Borcea, 9 luni nu a venit acasa sa isi vada copiii. Are dreptul la 30 de zile pe an. Va dati seama cum o sa-i suporte Dumnezeu pe acesti oameni criminali, care isi bat joc? Nu este nimeni care sa zica: bai, oameni buni, el nu a venit acasa 9 luni de zile! Mai are putin si se elibereaza. Cum sa nu il lasi sa isi vada copiii? Asta l-a daramat.

Dupa cate are pe cap, stai aici si te tin ca pe un caine. Sunteti neam de criminali? De cate ori ma suna, plange ca nu il lasa sa isi vada copiii! A facut cerere ca sa isi boteze copilul si au zis nu. Eu cred ca o sa ii dea gratiere. Mi-e mila de el, ca plange ca un copil la telefon. Daca s-ar baga DNA-ul in mafia lor... Fac smecherii intre ei. Orice mic stres la el, va dati seama...", a spus Becali. 

valentina pelinel borcea gigi becali criminali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005997 (s)