News Flash:

Mihai Onila si-a incinerat fiica

29 Noiembrie 2016
1235 Vizualizari | 0 Comentarii
mihaionila
Apare o noua controversa legata de inmormantarea fetitei lui Mihai Onila. Micuta Ioana Emily Hope a murit joia trecuta, in Belgia, dupa ce a pierdut razboiul nemilos cu un diagnostic cumplit - tumoare la creier. Fetita avea doar 10 ani. Fostul component al trupei AXXA, Mihai Onila, risca sa devina tinta unui nou atac. De acesta data, artistul este criticat pentru decizia sa de a incinera trupul fetitei sale si refuzul sau de a o inmormanta crestineste pe cea mica.

Familia lui Mihai Onila a ales sa fie apropiata de ordinul religiosMelchisedec. Artistul este adeptul acestei credinte pe care a imbratisat-o si a studiat-o, ajungand sa traiasca respectand regulile ei, el fiind numit preot. Pe site-urile de specialitate ordinul lui Melchisedec este prezentat drept un «grup al Inteligentei Universale, aflat sub obladuirea Creatorului Divin, care sfinteste prin Duhul Sfant forma moleculara a Universului interior, influentand starile fizice, mentale si spirituale ale existentei. Cei din ordin sunt Fii ai Luminii care au ales sa vina in trupuri si sa dovedeasca suveranitatea lui Dumnezeu in transformarea Pamantului».

Mihai Onila stapaneste la perfectie aceste cunostinte si invataturi si se bucura nespus cand este intrebat despre credinta sa. «Preotia Melchisedec este o scoala veche pe care inainte o faceau doar calugarii. Preotia Melchisedec se reduce doar la o fraza: "Eu sunt cel ce sunt!" si cu asta iti poti binecuvanta tot ce bei si tot ce mananci sau iti poti face singur propriul mir prin binecuvantare! In rest nu exista nimic altceva. Nu avem slujbe, botez, biserici, grade si alte porcarii de care au vorbit niste ignoranti in presa. Si Hristos este tot preot Melchisedec, dar asta nu are legatura cu nici un fel de rit din preotia ortodoxa. Cei din acest ordin au un mod de a ramane curati si un fel de a-si curata trupul ca in trupul lor sa poata cobori Duhul Sfant. Orice om poate sa devina preot in acest ordin. Chiar si tu, si voi, toti puteti», explica Mihai Onila.

Astfel, dupa ce a explicat in ce consta credinta sa si a dezvaluit ca este o persoana spirituala care crede in Dumnezeu, admitand insa ca exista mari diferente intre ordinul Melchisedec si Biserica Ortodoxa, Mihai Onila a mai facut o marturisire. Desi indurerat de disparitia fetitei lui, Onila spune ca decizia incinerarii ii apartine, lasand sa se inteleaga ca procedura este o etapa in procesul eliberarii sufletului celei mici.

«Am hotarat ca sa imi eliberez fiica ca aceasta sa aleaga daca se mai intrupeaza cu propriul ei liber arbitru pe Pamant si nu obligata de mine. Preotia Melchisedec nu e o gluma, nici nu are nimic in comun cu preotia crestina. Da, ramane cum am hotarat. Am spus ca o parte din cenusa ei va fi eliberata la Sfinx-ul romanesc. Am stabilit ca eliberarea fetitei noastre sa aiba loc in cursul acestei saptamani. Cred ca Dummezeu mi-a dat o misiune grea pentru care ma pregateste de multi ani. Sunt un ciudat de cand eram copil pentru foarte multa lume», a declarat Mihai Onila.

inmormantarea fetitei mihai onila trupei axxa incinera melchisedec
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005994 (s)