News Flash:

SOCANT Cine este principalul suspect in cazul taximetristului gasit cu gatul taiat la Timisoara

23 Mai 2015
1671 Vizualizari | 1 Comentarii
taximetrist
Sergiu Burkas, tanarul care l-a ucis cu sange rece pe Cristian Ursulescu la marginea padurii de la Sinersig la inceputul anului 2013, este suspect intr-un alt caz rasunator de crima din Timis. Politistii de la Omoruri au reusit sa obtina probe care il indica drept criminalul taximetristului gasit cu gatul taiat in urma cu doi ani pe strada Munteniei din Timisoara.
Burkas se afla in acest moment in penitenciar dupa ce a fost retinut in dosarul crimei de la Sinersig. In 17 ianuarie 2013, la liziera padurii, cadavrul unui tanar de 23 de ani din Lugoj a fost descoperit abandonat. Masina baiatului, un BMW, lipsea la momentul descoperirii, iar acesta disparuse cu o saptamana de acasa si era cautat de familie si politie. Cristian Ursulescu, victima crimei, fusese ucis cu mai multe lovituri de cutit dintre care una a fost descoperita la nivelul gatului.
Cateva zile mai tarziu, politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale din Timis aveau sa gaseasca autoturismul tanarului, iar ancheta le-a dezvaluit si numele criminalului. Sergiu Burkas era insa de negasit, dar politistii au reusit sa ii dea de urma in Cluj acolo unde se ascundea in apartamentul unei prostituate. A fost adus la Timisoara unde, datorita probelor solide, a fost acuzat de omor si condamnat la 18 ani, iar ulterior 24 de ani de inchisoare in prima, respectiv a doua instanta.
Cu cateva zile inainte ca trupul tanarului de 23 de ani sa fie descoperit, la Timisoara, in 11 ianuarie, un taximetrist a fost ucis cu sange rece pe strada Munteniei. Avea 46 de ani si a murit dupa ce criminalul i-a taiat gatul si l-a lasat intr-o balta de sange. Zona a fost impanzita imediat de politistii, care au rascolit tot orasul, alaturi de ceilalti taximetristi din Timisoara, in cautarea ucigasului.
La momentul respectiv oamenii legii au exclus varianta talhariei dupa ce au gasit toate bunurile taximetristului in autoturism. Anchetatorii au dus, la cateva ore dupa crima, doi posibili suspecti la audieri, insa le-au dat drumul dupa declaratii. Iata ca acum ancheta avanseaza. Totul dupa ce oamenii legii, spun surse din cadrul anchetei, au obtinut indicii care il plaseaza pe Sergiu Burkas la locul si ora crimei taximetristului. Acesta a fost chiar audiat in dosar insa, ca si in cazul crimei de la Sinersig, a refuzat sa declare ceva, scrie tion.ro.
La momentul crimei politistii aveau pe lista ca posibil mobil al omorului datoriile pe care taximetristul ar fi putut sa le aiba dupa ce a luat bani cu camata de la persoane din lumea interlopa. Nu reusisera atunci sa obtina informatii concludente in aceasta directie, insa este cunoscut faptul ca Burkas era unul dintre recuperatorii si camatarii cei mai violenti din Timisoara.
Mai ramane acum ca politistii de la Investigatii Criminale sa puna cap la cap toate detaliile pentru a-l putea acuza. Burkas insa nu va umbla liber in acest timp pe strazi. Si asta pentru ca in acest moment este in penitenciar, acolo unde politistii au reusit sa afle ca a incercat sa plateasca un coleg de celula pentru ca acesta sa ia asupra lui toate acuzatiile de crima.

sergiu burkas cristian ursulescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006657 (s)