News Flash:

INCIDENT SOCANT la intrarea in depou! Un tramvai a fost vandalizat

22 Mai 2015
1275 Vizualizari | 0 Comentarii
Un tramvai al RATT va ajunge in atelierul de reparatii dupa ce mai multe geamuri ale mijlocului de transport in comun au fost sparte in noaptea de miercuri spre joi. Tramvaiul se afla in bucla de refugiu din Dambovita, la intrarea in depou, si mai multi tineri au aruncat cu pietre in vehicul. A fost chemata Politia…
Reprezentantii Regiei Autonome de Transport Timisoara spun ca incidentul a avut loc in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 1:00, in timp ce tramvaiul era garat in bucla de refugiu din zona Dambovita.
Politistii au sosit la fata locului, au prelevat probe si au discutat cu martorii pentru a da de urma celor care au distrus geamurile vehiculului, scrie tion.ro.
„Dupa ce tramvaiul a fost retras in depou conform graficului de circulatie, la ora 23.50, acesta a stationat la intrarea in curtea depoului. In timpul rondului, paznicul Regiei a descoperit ca tramvaiul avea cinci geamuri laterale si parbrizul sparte cu pietre. Politia a ajuns imediat la fata locului, a amprentat vagonul si a luat declaratiile martorilor. Au fost indicati de catre unul dintre martori patru tineri care sunt acum considerati suspecti. In urma incidentului, Regia se constituie ca parte civila si actioneaza in judecata faptuitorii”, au anuntat oficialii RATT.

ratt dambovita politia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004561 (s)