News Flash:

SOCANT! Atac cu arme automate la sediul unui ziar din Paris. Cel putin 11 oameni au murit: ”Este un veritabil masacru” - IMAGINI de la locul atacului

7 Ianuarie 2015
1229 Vizualizari | 0 Comentarii

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate si soldat cu victime. Cel putin 11 persoane, dintre care doi politisti, au fost ucise si alte zece persoane au fost ranite, relateaza postul Europe1 in pagina electronica.

Sediul ziarului satiric Charlie Hebdo din Paris a fost vizat miercuri de un atac cu arme automate, comis de persoane mascate.

Cel putin 12 oameni au murit in urma atacului armat la sediul unui ziar din Paris 

Potrivit postului Europe1, atacul s-a soldat cu cel putin 11 morti, dintre care doi politisti, si zece raniti. Parchetul din Paris anuntase anterior ca sunt zece morti, dupa ce Primaria din Paris afirmase initial ca sase persoane au fost grav ranite.

Cotidianul 20 Minutes a reusit sa contacteze telefonic un angajat al institutiei de presa atacate. "Este un veritabil masacru. Sunt si morti!", a declarat acesta, inainte ca apelul sa se intrerupa.

Martorii au declarat la doi barbati mascati au intrat in cladire in jurul orei locale 11.30 (12.30, ora Romaniei), strigand "Allah Akbar" si "Profetul a fost razbunat".

Numeroase focuri de arma s-au auzit, iar mai multi jurnalisti au reusit sa se refugieze pe acoperisul cladirii. Martin Boudot, jurnalist la o societate de productie cu sediul in acelasi imobil, facea parte din acest grup. "Tocmai am coborat, pentru ca politia a securizat cladirea", a declarat el pentru Europe1.

"Pompierii acorda primele ingrijiri. Sunt mai multe victime in sediul Charlie Hebdo. (Atacatorii) au mers direct in sediu si au deschis focul. Am fost nevoiti sa ne refugiem pe acoperis. Am vazut doua persoane cu cagule negre, care la iesire au strigat Allah Akbar, aratand spre cer, si care au tras asupra politistilor postati in exterior", a adaugat el.

"Au fugit cu o masina neagra", a mai povestit Boudot. "Atacul a durat intre cinci si zece minute. A fost un adevarat carnagiu", a adaugat el, vizibil emotionat. Mediafax.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008045 (s)