News Flash:

Smiley a reusit sa o faca geloasa pe Laura Cosoi. Ce a putut spune artistul despre Gina Pistol

7 Decembrie 2021
649 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley

Smiley a fost mereu un cuceritor, iar stilul a fost intotdeauna de partea lui. Inainte de a forma un cuplu cu Gina Pistol, Smiley a mai avut iubite cunoscute, iar una dintre cele mai mediatizate relatii de dinaintea celei cu Gina a fost cea cu Laura Cosoi. Cei doi au format mult timp unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi si, desi multi ii vedeau in fata altarului, Smiley si Laura au decis sa puna capat amiabil relatiei.

Smiley si Laura au avut o relatie mai bine de cinci ani, iar asta i-a facut sa se cunoasca foarte bine si, aparent, sa isi aminteasca unul de altul si peste ani buni. Artistul a postat o fotografie cu fiica lui, explicand ca micuta se bucura de prezenta motanului pe care cei doi il au de ceva timp. De asemenea, Smiley i-a facut cateva apropouri partenerei sale, iar fanii au fost surprinsi. Acesta a marturisit ca si-ar dori sa aiba parte de cateva momente de tandrete alaturi de Gina Pistol.

„Pe ritmuri de Vivaldi ascultam Iarna si mangaiem, pe rand, motanul Gosha. Prima e Joshepine si vad ca se pregateste Gina. Eu nu stiu daca mai apuc sa-l mangai pe Gosha, dar poate o mangai pe Gina…”, a spus Smiley in mediul online.

Laura Cosoi, fosta partenera a lui Smiley a reactionat imediat dupa ce a vazut ce mesaj frumos a postat Smiley pe retelele de socializare. Fanii s-au bucurat enorm in momentul in care au observat ce a facut actrita. Desi nimeni nu se astepta la asta, Laura a demonstrat ca nu este loc de resentimente intre cei doi. Mai mult, actrita i-a transmis un emoticon in forma de inimioara, semn ca il apreciaza pe fostul sau partener si se bucura pentru ce a reusit sa construiasca alaturi de Gina Pistol. Bineinteles, admiratorii celor doi nu s-au ferit si i-au laudat, mai ales pentru ca ei au pastrat o frumoasa relatie de prietenie dupa despartire.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006086 (s)