News Flash:

Cove, la un pas de moarte. Prezentatorul a dat detalii despre accidentul de masina pe care l-a suferit. „Ma credeam mai smecher”

6 Decembrie 2021
550 Vizualizari | 0 Comentarii
Cove

Dupa ce a plecat de la PRO TV, Gabriel Covesanu a batut palma cu cei de la Prima TV si va prezenta alaturi de Diana Bart ”Flash Monden”, emisiune ce va incepe cu un sezon nou de pe 13 septembrie. Locul lui Cove la PRO TV a fost luat de Bogdan Ciudoiu si Shurubel, cunoscuti pentru emisiunilor lor la Virgin Radio.

Cove este deja un personaj bine cunoscut de romani inca de pe vremea cand aparea alaturi de Andreea Marin la emisiunea ‘Surprize, surprize’. Fanii il pot urmari pe moderator acum la Flash Monden alaturi de Diana Bart, pe Prima TV, de luni pana vineri.

Vedeta a povestit recent in cadrul unui interviu care a fost momentul care i-a schimbat viata. Barbatul a marturisit ca in copilarie a facut un experiment care se putea sfarsi cu o tragedie. Concret, fostul coleg de platou al Adelei Popescu a trecut strada cu ochii in sus, moment in care l-a lovit masina. El considera ca a avut mare noroc atunci.

„In copilarie, eram asa, mai smecher. Si am facut un experiment ce putea fi fatal. Am trecut strada cu ochii in sus si m-a lovit masina. Am avut noroc, am scapat si, uite, iti raspund tie la intrebari.

Ma credeam smecher si, ce sa vezi nu a fost asta. Cred ca vazusem vreun film cu supereroi. Cel de mai sus, cand am fost la un pas sa nu mai fiu, dintr-un teribilsm de pusti, dar, totusi, iata ca mai sunt”, a povestit acesta, pentru okmagazine.ro.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005594 (s)