News Flash:

Simona Halep: "Visez sa joc din nou o semifinala la Wimbledon"

22 Iunie 2016
993 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep iarba
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep spera sa joace din nou o semifinala la Wimbledon, turneu de Mare Slem care va debuta saptamana viitoare la All England Club din Londra.
''Visez sa joc din nou o semifinala la Wimbledon, dar trebuie sa iau meci cu meci si sa vad cat de departe pot ajunge'', a declarat Halep intr-un scurt interviu publicat pe site-ul competitiei.
''E placut sa revin la Wimbledon, imi place acest turneu. E un pic dificil sa joci pe iarba, dar sunt obisnuita deja, sunt de cateva zile aici si imi place sa joc aici'', a mai spus romanca, aflata pe locul 5 in lume in acest moment.
''Am avut rezultate bune in 2014 la Wimbledon, cand am jucat semifinale, am facut un turneu foarte bun. Am incredere pe iarba, dar trebuie sa ma antrenez mult inainte pentru a simti mingea si mai ales sa o simt in timpul meciului, pentru ca e diferit'', a mai spus Halep.
''Aceste zile de pregatire sunt importante pentru mine si sper sa ma obisnuiesc cu aceasta suprafata, pentru ca nu e usor. Trebuie sa am reflexe bune in timpul punctelor si sa servesc bine. Deci trebuie sa imi imbunatatesc serviciul si sa fiu concentrata la fiecare lovitura'', a conchis romanca.
Halep a reusit cel mai bun rezultat al sau la Wimbledon in 2014, cand s-a oprit in semifinale, invinsa de Eugenie Bouchard. Anul trecut, Simona a pierdut in runda inaugurala.
AGERPRES 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005861 (s)