News Flash:

EURO 2016, grupa C: Germania si Polonia s-au calificat in optimi. Clasamentul final al grupei

22 Iunie 2016
924 Vizualizari | 0 Comentarii
germania euro
Nationala de fotbal a Germaniei a invins cu scorul de 1-0 (1-0) reprezentativa Irlandei de Nord, intr-un meci din cadrul grupei C a EURO 2016, care a avut loc, marti seara, pe stadionul Parc des Princes, din Paris.
Singurul gol al partidei a fost marcat de Mario Gomez, in minutul 30, Germania asigurandu-si astfel calificarea in faza optimilor de pe primul loc al grupei, acumuland acelasi numar de puncte cu Polonia, dar beneficiind de un golaveraj mai bun.
Germanii puteau castiga meciul de pe Parc des Princes mult mai clar daca nu s-ar fi jucat cu ocaziile la poarta nord-irlandeza, pe de alta parte portarul Michael McGovern fiind in mai multe randuri ''ingerul salvator'' pentru ''verzi''.
Dupa o serie de suturi pe poarta nord-irlandeza care au pornit chiar dupa fluierul de start, in minutul 27 Thomas Muller nimereste bara portii aparata de McGovern, dupa ce a reluat din plonjon, cu capul, o centrare perfecta.
In minutul 30 a venit golul lui Mario Gomez care, din interiorul careului, a trimis plasat o minge primita de la acelasi Muller.
Dupa numai patru minute, Muller, intr-un fel ghinionistul meciului, a luat la tinta din nou bara portii nord-irlandeze, dupa ce a fost servit foarte bine de Goetze chiar in dreptul punctului de la 11 metri.
Prima repriza s-a incheiat tot in nota de dominare clara a nemtilor, echipa antrenata de Michael O'Neill avand primul corner abia in minutul 44.
Mitanul secund s-a jucat in aceleasi coordonate cu diferenta ca nu s-a mai inscris niciun gol, germanii atacand in permanenta, adversarii lor aparandu-se insa exact, portarul McGovern scotand cateva suturi aproape imposibile.

Polonia - Ucraina 1-0
Echipa de fotbal a Poloniei a invins Ucraina cu scorul de 1-0 (0-0), intr-un meci disputat marti pe stadionul Velodrome din Marsilia, contand pentru grupa C a EURO 2016.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Jakub Blaszczykowski in minutul 54.
Germania si Polonia s-au calificat impreuna din Grupa C a EURO 2016 in optimile de finala ale turneului din Franta, dupa victoriile de marti.
Irlanda de Nord, fosta adversara a Romaniei in preliminarii, pastreaza sanse de a merge mai departe de pe locul al treilea, desi are doar trei puncte. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005764 (s)