News Flash:

Simona Halep, pusa la zid! "E o vaca!"

11 Iulie 2016
1417 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep australia
„Eu m-am gandit ca voi fi eu sau Cristina Neagu. Cred ca Neagu merita, dar decizia a fost luata. O felicit pe Catalina Ponor, pentru ca este o mare onoare sa fii portdrapel la Rio”, a fost declaratia Simonei Halep care a inflamat spiritele in lumea sportului.
„Pentru cei care nu stiu, Catalina Ponor este portdrapelul Romaniei la Rio. Ea este tripla campioana olimpica, asta insemnand doar o parte a palmaresului ei. Am tot respectul pentru Simona dar aceasta declaratie mi se pare jignitoare la adresa mea, a Catalinei si a celorlalti sportivi care au adus Romaniei medalii europene, mondiale si olimpice!!! Onoarea revine celei care a castigat cele mai multe medalii pentru Romania. Iti sugerez Simona sa participi si tu la Rio 2016 si sa vezi cat de greu se castiga o medalie pentru Romania si cu siguranta vei aprecia mai mult sportivii care au castigat mai multe medalii la olimpiada, mondiale si europene. Asadar Halep si Neagu mai au mult de confirmat pentru a avea asemenea pretentii! Parerea mea...Scuze daca am jignit pe cineva dar am impresia ca doar doua sportive are Romania, si nu este asa!!!”, a scris Marian Dragulescu pe contul sau de Facebook. Tot pe aceeasi retea de socializare au reactionat si cascadorii Marian Chirvase, fost hocheist la Steaua in tinerete, nimeni altul decat fiul marelui rugbist Petre Chirvase si tatal boxerului de perspectiva Orlando Chirvase, respectiv Doru Dumitrescu, om cu peste 250 de filme in palmares. „De foarte mult timp ea trebuia sa mearga la un psiholog. Are mari probleme cu capul. Uita-te, acum de exemplu nu vrea sa mearga ca nu stiu ce o inteapa. Merge toata lumea, ea nu! Deci figurile astea de doi lei deranjeaza”, a comentat Chirvase. „Este o vaca, cand pierde isi da antrenorul afara, o needucata”, a replicat Dumitrescu.
„Simona Halep nu participa. Pentru ratiunile ei. Asta trebuie sa o intrebati pe ea de ce nu participa. Pe departe, dar pe departe, Simona Halep este sportiva cea mai mediatizata in momentul asta. Nu numai in Romania, in lume, din punct de vedere al tenisului. Cu tot respectul, Simona Halep este pe ecranul de televiziune cam de cateva sute de ori mai mult decat orice alt sportiv roman. Acuma merita numai pentru treaba asta sa duca drapelul ca lumea sa spuna: «Uite, romanca duce si drapelul, romanca sau altcineva»”, a spus si Ion Tiriac.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005230 (s)