News Flash:

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat Roland Garros!

9 Iunie 2018
947 Vizualizari | 0 Comentarii
halep

Simona Halep si-a trecut in cont primul turneu de MARE SLEM din palmares. Numarul unu in lume, Simona Halep a avut o revenire spectaculoasa in finala cu Sloane Stephens, cap de serie nr. 10, pe care a invins-o in trei seturi, 3-6, 6-4, 6-1.

"Vreau sa va multumesc tuturor. A fost minunat. In ultimul game am simtit ca nu mai pot respira. Am facut tot ce am putut. E uluitor. Am visat la acest moment de cand am inceput sa joc tenis. Sunt foarte fericita ca s-a intamplat la Roland Garros. Parisul e un oras special pentru mine. Sloane e o jucatoare foarte buna, foarte puternica. E dificil sa joc contra ei", a spus Halep, pe teren, imediat dupa incheierea finalei cu americanca Sloane Stephens.

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a castigat, sambata, primul sau titlu de Mare Slem, dupa ce a invins-o pe americanca Sloane Stephens in finala de la Roland Garros, cu 3-6, 6-4, 6-1.

Halep (26 ani) a obtinut victoria dupa doua ore si 3 minute in fata numarul 10 mondial (25 ani), la a patra sa finala de Mare Slem, a treia la Roland Garros, dupa cele din 2014 si 2017, si a doua din acest an, prima pierduta in fata danezei Caroline Wozniacki la Australian Open.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005091 (s)