News Flash:

Simona Halep explica esecul din America: Simona Halep: M-a durut capul, m-au durut picioarele si m-au lasat muschii

14 Martie 2017
964 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep australia
Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, luni, dupa infrangerea din meciul cu Kristina Mladenovic, ca au durut-o capul, picioarele, iar muschii au lasat-o. Halep a mai precizat ca nu vrea sa faca o tragedie dupa aceasta eliminare.
"Tinand cont de cat de putin m-am antrenat inainte de acest turneu, sunt fericita ca am ajuns in turul trei. Mladenovic a jucat bine, are incredere in ea, dar si eu am gresit mult. Dupa primul set picioarele nu m-au mai ascultat. Jocul meu de picioare nu este la cel mai bun nivel, trebuie sa muncesc mai mult. Sunt bine si nu vreau sa fac o tragedie din aceasta infrangere. Am fost obosita dupa primul meci, nici nu puteam merge. Ieri a fost mai bine si m-am antrenat o ora. Dar caldura ma omoara, deoarece nu m-am obisnuit sa joc in aer liber pe asa caldura. M-a durut capul, m-au durut picioarele si m-au lasat muschii", a spus Halep, informeaza site-ul oficial al WTA.
Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-3, 6-3, de Kristina Mladenovic (Franta), favorita 28 si pozitia 26 in ierarhia mondiala, in turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells (SUA).
Simona Halep a obtinut titlul la Indian Wells in 2015, iar in 2016 a fost eliminata in sferturi. Ea va pierde cel putin o pozitie in clasamentul WTA.
Daca nu va avea probleme fizice, Halep va participa la turneul de la Miami (21 martie - 2 aprilie), tot de categorie Premier Mandatory, unde are de aparat de asemenea un sfert de finala. News.ro

mladenovic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1303 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006101 (s)