News Flash:

Start lansat pentru Steaua in play-off. Vicecampioana a invins CFR Cluj cu 2-0

13 Martie 2017
975 Vizualizari | 0 Comentarii
steaua ceahlaul
Steaua s-a impus in primul meci din play-off, 2-0 cu CFR Cluj si urca pe prima pozitie in clasament, la un punct in fata Viitorului.

La doar opt minute dupa startul meciului, stelistii au cerut penalty la o interventie a lui Larie asupra lui De Amorim, insa Radu Petrescu a lasat jocul sa continue.
CFR a ratat o ocazie importanta patru minute mai taziu, cand Omrani l-a driblat pe Momcilovici, dar a sutat in bara transversala de la 11 metri.

In minutul 28, Minca a respins in corner un sut al lui Boldrin, iar cateva minute mai taziu Ovidiu Popescu a trimis in bara o lovitura libera executata de pe partea stanga.

Cei doi antrenori au efectuat cate o modificare la pauza: la Steaua, Florin Tanase i-a luat locul lui Boldrin, iar in tabara clujenilor Bud a intrat in locul lui Nouvier.

In partea secunda, Paun a ratat prima ocazie mare, cand a scapat singur cu Nita la un contraatac, insa nu a reusit sa controleze balonul si i-a oferit sansa goalkeeperului stelist sa retina.
La cealalta poarta, Florin Tanase a reluat uluitor peste poarta din doar cativa metri, in urma unei centrari excelente a lui Ovidiu Popescu, de pe partea dreapta.

Cu doar cateva minute inainte de final, Gnohere a marcat golul victoriei pentru ros-albastri, cu un sut din interiorul careului, la o faza, dupa o centrare expediata de Enache de pe partea dreapta.

Ovidiu Popescu a inchis tabela in minutele de prelungire cu o executie senzationala din lovitura libera, la vinclul portii aparate de Minca.

steaua cfr cluj viitorului larie de amorim cfr minca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005023 (s)