News Flash:

VICTORIE URIASA! Timisoara revine de la 0-1 si castiga la Botosani, in primul meci din play-out

11 Martie 2017
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
acs poli viitorul 3 4
ACS Poli Timișoara a învins-o pe FC Botoșani cu scorul de 2-1 (1-1), vineri seara, în deplasare, într-un meci din prima etapă a fazei play-out a Ligii I de fotbal.

Poli a reușit o victorie nescontată prin golurile marcate de Marius Croitoru (23), cu un șut de la distanță, la care portarul Călin Albuț a scăpat mingea în poartă, și de Alin Șeroni (67 — penalty), după un fault comis de Nicolae Mușat asupra lui Cristian Bărbuț, la limita careului. Croitoru a jucat la FC Botoșani înainte de a se transfera la Poli.

FC Botoșani, care a deschis scorul prin fundașul Bogdan Miron (18), a avut două bare în acest meci, prin Olimpiu Moruțan (65, 89), ratând și alte numeroase ocazii de gol.

După ce a înscris, Miron a arătat un tricou pe care se putea citi mesajul ''Alături de Leo'', cu trimitere la antrenorul Leo Grozavu, care a demisionat săptămâna aceasta, după ce l-a agresat luni pe atacantul Cătălin Golofca, în finalul meciului cu Astra Giurgiu. Golofca a jucat și el în meciul cu Poli, din minutul 69. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006940 (s)