News Flash:

Simona Halep, calificare de senzatie in semifinale la Roland Garros, dupa ce a revenit de la minge de meci pentru Svitolina

8 Iunie 2017
925 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep zgura
Simona Halep (4 WTA) a invins-o miercuri pe Elina Svitolina (Ucraina, 6 WTA) cu 3-6, 7-6, 6-0 si astfel ajunge in semifinale la Roland Garros, unde se va confrunta cu Karolina Pliskova (Cehia, 2 WTA) .
Karolina Pliskova (Cehia, 2 WTA) o asteapta pe Simona in semifinale, cehoaica invingand-o pe Caroline Garcia (Franta, 27 WTA), scor 7-6(3), 6-4.
Echipa Begu/Zheng (Romania/China) a cedat in sferturi cu australiencele Barty si Dellacqua, iar Olaru (Romania) si Savchuk (Ucraina) au si ele o misiune teribila, cu Hingis/Chan (Elvetia/Taipei), dupa 16:30.
Rafael Nadal s-a calificat in semifinale, urmand sa il infrunte in aceasta faza pe Dominic Thiem, cel care a trecut in mod surprinzator de Novak Djokovic.
Halep: Nu stiu cum am reusit sa revin, a fost foarte greu. Ea a jucat la un nivel foarte inalt
Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa o victorie dramatica in fata favoritei cinci, Elina Svitolina, scor 3-6, 7-6(6), 6-0. A revenit de la 5-1 in setul doi, salvand o minge de meci, si a oferit una dintre cele frumoase reveniri ale anului in tenis.
In tiebreak-ul setului secund s-a impus, scor 8-6, si a reusit sa trimita setul in decisiv, unde nu i-a mai dat nicio sansa ucrainencei, castigandu-l la zero si, implicit, partida.
"Nu stiu cum am reusit sa revin. A fost foarte greu. Ea a jucat la un nivel foarte inalt si a lovit puternic. As putea spune ca am fost putin norocoasa si aici ma refer la modul in care am castigat setul al doilea, cand mingea a lovit fileul. Cred ca am fost puternica din punct de vedere mental, nu m-am dat batuta", a spus Halep la finalul meciului, pentru Eurosport.

karolina pliskova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006293 (s)