News Flash:

Alin Petrache a fost demis de la conducerea CSM Bucuresti

7 Iunie 2017
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
petrache
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat miercuri dispozitia pentru incetarea detasarii lui Alin Petrache la CSM Bucuresti, ca urmare a intentiei acestuia de a aloca peste jumatate de milion de euro pentru organizarea evenimentului care marcheaza aniversarea a zece ani de existenta a clubului sportiv, a informat municipalitatea printr-un comunicat de presa.
"Am luat decizia de a-l schimba din functie pe domnul Alin Petrache pentru ca nu accept si nu voi accepta niciodata ca managerul unei institutii din subordinea Primariei Capitalei, chiar daca este ordonator tertiar de credite, sa cheltuiasca banii publici intr-un mod iresponsabil", a explicat Firea, citata in comunicat.
Ea a adaugat ca intentia de a cheltui peste jumatate de milion de euro pentru un astfel de "eveniment faraonic" nu se incadreaza in politica actualei administratii.
"Am alocat anul acesta un buget consistent pentru sustinerea performantelor sportive, insa acest buget trebuie sa fie utilizat judicios si cu responsabilitate", a mentionat Firea.
Alin Petrache a fost numit, pe 11 octombrie 2016, in functia de director general interimar al Clubului Sportiv Municipal Bucuresti.
Numirea a venit in urma expirarii perioadei de detasare a lui Bogdan Vasiliu de la Asociatia Club Sportiv Metropolitan, unde era angajat ca antrenor de handbal, la conducerea CSM Bucuresti.
Anterior, Alin Petrache a fost presedinte al Federatiei Romane de Rugby intre 2009 si 2014 si presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman in perioada 2014 — 2016. El a fost capitan al nationalei de rugby si a evoluat pentru cluburi din Romania, Franta si Anglia.
AGEERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004635 (s)