News Flash:

Sigur nu stiai asta: Beneficiile consumului de oua crude

27 Ianuarie 2016
1782 Vizualizari | 0 Comentarii
ou crud

Ouale crude sunt consumate in general de catre muzicieni, pentru curatarea si intretinerea corzilor vocale. Specialistii americani insa sunt de parere ca acestea sunt si un tonic general excelent pentru fiecare zi in care nu avem energia necesara indeplinirii sarcinilor personale si profesionale. 


Cura cu oua crude are rol de detoxifiere, iar antrenorii de fitness le recomanda celor care vor sa isi intareasca musculatura cate un ou crud dimineata, baut pe stomacul gol, informeaza naturalnews.com.

Gatite, proteinele animale preluate in oua, carne sau lapte, isi schimba structura chimica, iar unele dintre ele dauneaza organismului. Ouale crude contin enzime si nutrienti vitali, care le recomanda pentru consumul zilnic. 

Excesele insa nu sunt de dorit. Prea multe oua crude pot impiedica absorbtia biotinei, vitamina esentiala pentru metabolismul lipidelor si proteinelor. Contrar opiniei generale, ouale crude nu au ca efect cresterea valorii colesterolului. 

Grasimile continute au rolul de a igieniza si lubrifia structura intestinala. Margarina si uleiurile vegetale sunt cele care isi pun amprenta asupra valorii colesterolului si nu ouale crude, care nu contin grasimi nesanatoase.

Specialistii americani au spus ca perceptia oualelor crude care pot provoca afectiuni cardiovasculare nu este decat un mit. In realitate, rolul lor este de a igieniza flora stomacala si de a ajuta organismul sa produca un plus de energie. 

Inca din prima zi in care ai consumat tonicul tau cu ou crud sistemul imunitar va fi mai intarit. Sunt recomandate trei oua crude zilnic, consumate cate unul la fiecare masa, iar daca nu poti inghiti deodata amestecul, il poti combina cu putin lapte. Mai mult, specialistii recomanda inghitirea oualelor crude fara sa fie batute, pentru ca structura lor moleculara si continutul proteic sa nu sufere modificari.


ouale crude detoxifiere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006249 (s)