News Flash:

Gesturi care il innebunesc pe partener. Incearca-le si tu

25 Ianuarie 2016
4184 Vizualizari | 0 Comentarii
virgina1

Descopera cateva dintre cele mai neasteptate lucruri care il stimuleaza pe iubitultau.


Faptul ca bei o bautura tare - Chiar daca iti plac bauturile super aromate, colorate si parfumate, nu il refuza pe iubitul tau atunci cand acesta te invita sa bei un shot de tequila, rom sau vodka. Barbatilor le plac femeile care sunt capabile sa bea o bautura tare, dar care au limite. Asadar, evita sa bei mai mult de doua shot-uri daca nu vrei ca excitarea sa se transforme rapid in jena fata de cei din jur sau o stare de nervozitate.


Un tricou transparent, fara sutien - Indiferent de marimea sanilor tai, el se va aprinde imediat cand iti va vedea sanii si mai ales sfarcurile printr-un tricou transparent. Atunci cand sunteti singuri in casa, scapa de sutien si imbraca cea mai transparenta bluza pe care o ai in casa. Incearca sa faci acest lucru imediat dupa dus - iesi din baie imbracata doar intr-un tricou si o pereche de chilotei albi, ca si cum nu ai avea nicio intentie cu tenta sexuala. Cand te va vedea nu isi va dori decat sa faca sex cu tine.


Lenjeria alba - Probabil ai obiceiul sa investesti in lenjerie intima sofisticata, neagra sau rosie, cu dantela si broderie, fara sa stii ca barbatii sunt atrasi de lenjeria intima alba, simpla. Achizitioneaza un set cat mai simplu (chiar si din bumbac) si poarta-l in fata iubitului tau. Reactia va fi peste masura asteptarilor tale.

Cel mai probabil te grabesti sa intri direct in dus si speri sa nu dai ochii cu iubitul tau in drum spre baie atunci cand vii de la jogging. Ceea ce nu stii este ca transpiratia ta emana mirosuri naturale care ii excita pe barbati. In plus, pielea ta fina si uda reprezinta un deliciu vizual pentru iubitul tau.


Dragostea trece prin stomac. Iar o masa gatita bine va stimula cheful de sex al iubitului. Ai grija insa sa optezi pentru o masa light, eventual o salata foarte aromata, cu ingrediente afrodisiace. La final nu uita de clasicul pahar cu vin rosu si de un desert cu ciocolata.


tau tricou transparent tenta sexuala iubitul tau
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007722 (s)