News Flash:

Show de Stand Up Comedy și jocuri pentru copii, pe agenda de la Iulius Town Timișoara

17 Iulie 2020
934 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Town TM

Timișoara, 17 iulie 2020: Vineri, la Iulius Town Timișoara dăm start distracției de weekend cu un Stand Up Comedy susținut de Cătălin Bordea. Caravana cu Jocuri poposește în Iulius Gardens și îi așteaptă pe cei mici. La terase, vei fi surprins să descoperi evenimentele speciale care ți s-au pregătit.

Weekend-ul acesta începe la Iulius Town Timișoara, vineri, 17 iulie 2020, cu o sesiune de glume și povești amuzante, spuse de Cătălin Bordea. Warm-up-ul va fi făcut de Nelu Cortea și Florin Gheorghe, responsabili de buna dispoziție. Show-ul de Stand Up începe la ora 21.30, în zona VIP Parking, iar intrarea se face pe bază de bilet, pe care îl puteți achiziționa de pe www.iabilet.ro

Dacă copilul tău este plin de energie și vrea să vă jucați mereu, puteți merge împreună la Caravana cu Jocuri. Activități educative, de societate și de stimulare a memoriei îi așteaptă pe cei mici timp de trei zile, în Iulius Gardens, în zona Family Plaza. Intrarea este gratuită, iar pentru a respecta distanțarea fizică, numărul de participanți este limitat. Doritorii se pot înscrie accesând pagina de Facebook a evenimentului.

Tot în acest weekend, în Iulius Mall, la etaj, vei găsi un Târg de Bijuterii și Accesorii Fashion. Aici vei descoperi cercei, coliere, brățări, dar și alte articole atractive care îți vor completa ținutele de vară.

Cu deschidere spre parc, terasele din Iulius Town Timișoara au pregătit evenimente inedite, cu tematici speciale, care au loc în fiecare seară. Dacă simți nevoia de relaxare într-o oază de liniște, te poți bucura de cadrul natural al Iulius Gardens!

Galerie Foto

Caravana_cu_Jocuri
glume nelu cortea florin gheorghe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004978 (s)