News Flash:

Sfaturile calugarului vindecator Mihai Neamtu din Prilog. Cuvintele pe care nu trebuie sa le rostim niciodata, orice ar fi

28 Ianuarie 2018
13686 Vizualizari | 0 Comentarii
Unchiul Mihai

Calugarul Mihai Neamtu din Prilog, judetul Satu Mare, caruia oamenii ii spuneau Unchiul Mihai, a ramas unul dintre cei mai celebri vindecatori din toata tara. El era vestit pentru minunile sale facute cu ceaiurile preparate din plante si multa rugaciune. Se spune ca unul dintre pacientii lui celebri ar fi fost chiar Nicolae Ceausescu, pe care l-ar fi vindecat de prostata.

Calugarul Mihai Neamtu tinea slujbe la Manastirea Bixad si si-a dedicat intreaga viata credintei crestine, imbogatindu-ne cu o multime de sfaturi. Calugarul Mihai Neamtu s-a nascut la 12 octombrie 1924 in satul Prilog, judetul Satu-Mare. Si-a dedicat intreaga viata credintei crestine si a suferit de prigoana comunista. Acesta a devenit foarte cunoscut in zona Maramuresului si Satmarului dupa ce a fost izgonit de comunisti de la Manastirea Bixadului.

Din anii 1970, acesta umbla din poarta in poarta prin sate ca sa le ofere oamenilor tratamente cu ceaiuri si pilde crestinesti ca sa depaseasca necazurile. Desi era bolnav, nu se plangea niciodata de nimic. Zilnic primea sute de oameni bolnavi din toata tara la Prilog. Toti cei care l-au cautat au fost primiti, dar calugarul vindecator refuza bani pentru binele pe care-l facea celor suferinzi.

Vorbele pe care le rostim ne influenteaza viata!

Parintele Mihai Neamti spunea ca cel mai mare pacat este deznadejdea si ca in niciun moment oamenii nu trebuie sa isi indrepte fata de la Dumnezeu.
Acesta le spunea oamenilor ca vorbele pe care le rostesc ii urmaresc si le influenteaza viata. Vorbea despre anumite cuvinte care au o incarcatura negativa atat de puternica incat trebuie evitate cu orice pret.

Cuvintele pe care un crestin nu ar trebui sa le rosteasca niciodata:

Blestem;

Drac;

Rau;

Bai;

Nu pot;

Nu stiu;

Nu reusesc;

Nu fac;

Nu vreau;

Nu aud;

De ce ai facut?;

Nu a trebuit sa faci!;

Nu ai facut bine!;

Am pierdut;

Am uitat;

Am stricat;

Urasc.

Parintele ii sfatuia pe crestinii care pronuntau aceste cuvinte sa spuna o rugaciune pentru a sterge efectele pronuntarii lor. Rugaciunea: „O, Fecioara Maria, conceputa fara de prihana stramoseasca, roaga-Te pentru noi, care alergam la Tine, si pentru cei ce nu alearga. Amin”.

Unchiul Mihai l-a vindecat pe Ceausescu

Orice boala poate fi vindecata spunea calugarul Mihai, dar el nu recomanda sa se renunte la terapia medicamentoasa. Spunea doar ca medicamentele trebuie ajutate cu ceaiuri din natura. Unchiul Mihai din Prilog a avut foarte multi pacienti dar niciodata nu vrut niciodata sa afle exact numarul lor. Din miile de pacienti, cel mai important personaj care i-a trecut pragul a fost totusi Nicolae Ceausescu, fostul presedinte al Romaniei.
Poate ca aceasta este doar o legenda, insa sunt multi oameni care afirma cu mana pe inima ca asa au stat lucrurile. Nimeni nu are dovezi despre o asemenea intalnire, insa nu este persoana care sa poata nega acest lucru cu argumente.


am pierdut am uitat am stricat urasc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005799 (s)