News Flash:

Sfaturi pentru un ten catifelat, cu bani cat mai putini

25 Februarie 2018
983 Vizualizari | 0 Comentarii
masca pentru ten catifelat

Va intrebati care sunt factorii care imbatranesc prematur pielea? Cercetatorii spun ca sunt implicate elemente legate de stres, o alimentatie neadecvata, fumat sau lipsa de miscare. Consumul a 2 litri de apa pe zi, mesele cat mai echilibrate, bazate pe multe legume, pe verdeturi si fructe protejeaza in schimb tesuturile si le fac mai elastice, datorita continutului bogat in antioxidanti.

La fel de nociva este si neglijenta legata de demachiere. O piele imbacsita de farduri nu poate respira bine peste noapte, conditie indispensabila pentru mentinerea vitalitatii, prospetimii si supletei tenului. Asadar, nu va culcati niciodata inainte de a va demachia atent.

Pentru a avea un ten catifelat, luminos, fara imperfectiuni, inlaturati punctele negre folosind un gel de curatare cu particule abrazive. Gomajul trebuie efectuat cu regularitate, stiind ca la fiecare 24 de ore pielea se acopera cu un strat nou de celule moarte.

Pentru mentinerea tineretii, tenul are nevoie si de un program complet de hidratare. Astfel, in fiecare dimineata si seara, pe pielea perfect curata se aplica o crema hidratanta, pe baza de vitamine, in special A, E si C. Crema va forma un film hidrolipidic la suprafata pielii, fapt ce va permite retentia apei. Seara, inainte de culcare, folositi intotdeauna produse cosmetice pentru noapte.

Buzele si zona ochilor au nevoie de o ingrijire speciala. Pentru buze se recomanda un balsam pe baza de vitamine.
Pielea din jurul ochilor este hidratata cel mai bine de uleiul de migdale dulci si de untul de shea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007745 (s)