News Flash:

Bea-o timp de o saptamana si vei elimina toxinele din corp, din cauza carora te simti asa de rau. Uite cum sa prepari licoarea

25 Februarie 2018
5722 Vizualizari | 0 Comentarii
bautura impotriva toxinelor

Pentru multi oameni, punerea in discutie a acestui aspect poate fi jenanta, astfel incat primul gand te poate indemna sa eviti subiectul. Insa, aproximativ 77% din imbolnaviri si boli se datoreaza unui colon murdar. Boala isi are originea la nivelul intestinelor, dar si sanatatea incepe tot de acolo.Colonul este responsabil de eliminarea deseurilor din organism astfel incat atunci cand acesta nu functioneaza corect, toxinele pot incepe sa se acumuleze in organism si sa cauzeze diferite probleme de sanatate.

Factorul principal al acumularii de toxine in colon este un stil de viata nesanatos. Dupa ce reziduul toxic din organism incepe sa se formeze, toxinele pot intra in fluxul sanguin, ceea ce poate duce la conditii de viata periculoase. Acesta este motivul pentru care expertii recomanda efectuarea unei curatari a colonului cel putin de 2 ori pe an.


Laxativele pot face o treaba foarte buna de curatare a intestinelor si de reglare a florei intestinale, in timp ce clismele sunt cele mai eficiente, dar acestea trebuie efectuate de un specialist.
Clismele sunt, de asemenea, consumatoare de timp si nu sunt tocmai ieftine, motiv pentru care utilizarea lor a scazut in secolul trecut.

Astazi va vom arata cum va puteti curata colonul cu un remediu facut in casa numai din ingrediente naturale. Remediul este bogat in substante nutritive, cum ar fi vitamina A si C, precum si antioxidanti care pot curata peretii intestinelor.

Uimitorul remediu va trata numeroase probleme digestive si va restabili, de asemenea, echilibrul fluidelor in intestine.
In cele din urma, bautura are proprietati anti-inflamatorii si poate lupta impotriva cancerului. Iata cum se pregateste:

Ingrediente:
-1 lingura de suc de ghimbir
-2 linguri de suc de lamaie
-1/2 lingurita de sare de mare
-1/2 cana de suc de mere
-1/2 pahar cu apa


Mod de preparare:
Se fierbe apa intr-un vas, apoi se lasa sa se raceasta inainte de a se adauga sarea si agitati pana cand se dizolva.
Adaugati sucul de mere, sucul de lamaie,ghimbirul si apoi amestecati bine. Beti amestecul imediat.
Se repeta procedeul de 3 ori pe zi timp de o saptamana si colonul va fi mai curat ca oricand.


laxativele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005528 (s)