News Flash:

Sergiu de la Carla's Dreams, adevarul despre retragerea din muzica. Cand are de gand sa renunte la succesul de acum

24 Mai 2022
391 Vizualizari | 0 Comentarii
Carlas Dreams

Baietii de la Carla's Dreams sunt unii dintre cei mai discreti artisti de la noi. Nu doar identitatea o tin ascunsa, ci si detalii despre trupa, despre proiectele viitoare si despre planurile lor. Atunci cand dau un interviu, de multe ori raspunsurile lor lasa loc de interpretari si nu risca sa se dea de gol cu nimic.


Unul dintre misterele legate de ei a fost insa rezolvat, la un moment dat. Multa lume s-a intrebat de la ce vine numele trupei, iar raspunsul l-a dat chiar Sergiu, asa cum ii spune toata lumea liderului trupei. Asadar, denumirea este inspirata dintr-o nuvela a autorului britanic John le Carré. De la un personaj pe nume Karla, mai exact. ”Carla”, din denumirea trupei, este si un acronim pe care, evident, baietii nu vor sa-l dezvaluie. 

„Sper sa nu trebuiasca sa ma machiez si peste zece ani. Eu voiam sa ma retrag de acum, dar pandemia m-a impiedicat. Vreau sa ma reinventez. Sunt atat de multi oameni tineri cu potential, care merita sa fie auziti. Prefer sa ajut pe cineva”, a declarat cantaretul.

Cei care au mers, cel putin o data, la un concert Carla's Dreams au observat ca machiajul artistilor ramane intact si dupa minute bune de cantat. Indiferent de temperaturile de afara si de efortul pe care il depun, fiecare linie si fiecare punct este la locul ei. Fanii s-au convins ca acestia nu au de gand sa renunte la makeup, asa ca au inceput sa aiba alte curiozitati. Intrebat ce sume investeste intr-un astfel de machiaj profesionist, Sergiu nu a stiu sa ofere o cifra exacta, dar a estimat ca se ajunge la 10-15 mii de euro pe an.

„Cantam cu mastile pe fata, nu este o idee originala, a fost rezultatul cautarii unui raspuns la intrebarea cum sa ne pastram intimitatea. Costurile difera in functie de complexitatea machiajului, dar daca am face o medie, cam o suta de euro pentru fiecare aparitie a trupei. Folosim produse biologice, cu coloranti alimentari si, pana acum, din fericire, probleme nu am avut”, a declarat, la un moment dat, Sergiu pentru Libertatea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006553 (s)