News Flash:

Serena Williams, amendata de WTA cu 18.000 de dolari pentru momentele create la US Open

10 Septembrie 2018
4242 Vizualizari | 0 Comentarii
serena williams

WTA, forul care se ocupa de tot ce misca in tenisul feminin, a anuntat, printr-un mesaj pe site-ul oficial, ca va deschide o investigatie asupra celor intamplate sambata noapte, 8 septembrie, in finala feminina de la US Open, cand nervii Serenei Williams au cedat.
La putin timp de la anunt, organizatorii au amendat-o pe americanca cu 18.000 de dolari pentru evenimentele provocate in timpul meciului cu Osaka. Serena va primi insa 1,8 milioane de dolari pentru atingerea ultimului act de la Flushing Meadows.

Astfel, Serena a fost amendata cu 10.000 de euro pentru ca l-a numit hot pe arbitrul Carlos Ramos, cu 4.000 de dolari pentru coaching si cu 3.000 de dolari pentru ca si-a rupt racheta.

Pana sa recurga la amenda, pentru a nu inflama si mai mult spiritele, forul a transmis un mesaj in care a vorbit frumos despre ambele jucatoare, a atras atentia ca lumea tenisului trebuie sa se bucure de finala de la Flushing Meadows, dar a anuntat ca evenimentele de pe cea mai mare arena a lumii nu vor ramane neinvestigate: "Ambele au jucat un tenis de un nivel excelent pe parcursul turneului, dar sunt probleme din timpul meciului care trebuie investigate. Dar, in aceasta seara, e timpul sa celebram ce s-a intamplat si ce au obtinut cele doua jucatoare. Naomi e o campioana meritorie si Serena a judecat momentul cu o clasa care ne face mandri", e mesajul celor de la WTA.

Scandalul s-a aprins in finala feminina de la US Open de la un gest facut in tribuna de Patrick Mouratoglou. Arbitrul Carlos Ramos a vazut semnul facut in game-ul doi al setului secund de cel care este cunoscut de toti fanii tenisului drept "The Coach" si imediat a sanctionat-o pe Serena Williams cu avertisment. Americanca s-a dus-glont la arbitru, si l-a anuntat: "Eu nu trisez ca sa castig. Prefer sa pierd. Sa stii asta". Imediat, la finalul partidei, Patrick Mouratoglou a recunoscut intr-un interviu pentru ESPN ca, intr-adevar, arbitrul a vazut corect.


wta serena carlos ramos
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006163 (s)