News Flash:

Trei tricolori nu fac deplasarea in Serbia, pentru al doilea meci din Liga Natiunilor

9 Septembrie 2018
3020 Vizualizari | 0 Comentarii
tricolori

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca jucatorii Vlad Chiriches, Mihai Pintilii si Eric Bicfalvi nu vor face deplasarea la Belgrad pentru meciul cu Serbia din Liga Natiunilor.
Iesit accidentat in minutul 30 al meciului de la Ploiesti, Chiriches a efectuat o rezonanta magnetica si diagnosticul pus de echipa medicala a nationalei este de entorsa la genunchiul stang, cu afectarea ligamentului incrucisat anterior.

Chiriches va efectua un nou control medical pentru a fi evaluat in privinta unei posibile interventii chirurgicale, anunta site-ul FRF. 

De asemenea accidentat in partida de vineri seara, Mihai Pintilii a suferit o leziune la nivelul muschiului drept femural al coapsei drepte.

Bicfalvi parasise lotul tricolorilor inca inaintea partidei cu Muntenegru din cauza unei suprasolicitari la muschii aductori de la coapsa stanga.

Partida Serbia - Romania este programata, luni seara, de la ora 21:45.

In prima etapa a competitiei, Romania a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Muntenegru, in timp ce Serbia a invins Lituania in deplasare, cu 1-0, printr-un gol marcat de Tadic din lovitura de la 11 metri.


serbia liga natiunilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006594 (s)