News Flash:

Semnele din ziua nuntii care iti arata ca mariajul tau nu va rezista prea mult

26 Februarie 2018
856 Vizualizari | 0 Comentarii
nunta

O secventa din filmul ”Eu cu cine ma marit”, in care Jennifer Lopez – care joaca rolul unui organizator de nunti, apreciaza durata casniciei unor clienti in functie de muzica aleasa la receptie, se pare ca are un corespondent in viata reala. Un fotograf de nunti poate ghici cat rezista un mariaj in functie de cateva semne care ”se arata” in ziua cea mare.

Iata care sunt semnele care iti spun cat si daca va rezista casnicia ta in ziua nuntii.

Tortul
Momentul in care se taie tortul atrage atentia tuturor care iau parte la o nunta. Mirele si mireasa se aseaza in centru si trec, simbolic, cutitul peste prajitura supraetajata, dupa care, in general, se ”incinge” o ”bataie” cu frisca. Insa, daca mireasa ii cere mirelui sa nu ii arunce cu blatul plin de crema pe fata, iar acesta din urma nu ii respecta dorinta, acesta este un semn ca mariajul e posibil sa nu dureze.

Stresul
Modul in care cei doi miri fac fata stresului spune multe despre cum va decurge mariajul lor din aici incolo. De regula, la orice nunta apar mici probleme, insa asta nu presupune ca trebuie sa intervina o cearta in cuplu. De obicei, daca mirele si mireasa se cearta din nimicuri la nunta, casnicia lor nu va dura.

”Cearta de la nunta pentru lucrurile marunte… am vazut la multe nunti. Stiu ca nunta presupune mult stres, dar ar trebui sa poti trece peste aceste aspecte si sate prefaci ca si cum nimic nu s-a intamplat. De altfel, nu este vorba despre ceva atat de grav. Majoritatea cuplurilor tin supararea toata noaptea”, spune un fotograf pentru site-ul moderndaycinderella.com.

Controlul
Ziua nuntii pare a fi pentru multi Ziua Judecatii. Miresele sau chiar si mirii se transforma in niste mici monstruleti pe care nu vrei sa ii intalnesti in cale, daca vrei sa te simti in continuare bine la nunta lor. De regula, acestia devin isterici din diverse motive marunte: nu sta bine draperia la unul dintre geamurile salonului, s-a intarziat un minut cu meniul, etc. si considera ca nimeni nu ii ajuta. Insa cand te oferi sa le dai o mana de ajutor tensiunea creste si mai mult. ”Asta spune multe despre personalitatea ta si spune multe despre interactiunea cu persoana iubita”, apreciaza fotograful.

Opinia acestui fotograf a facut furori in mediul online, iar cei care au trecut printr-o astfel de experienta au contribuit si ei cu povesti de la propriile nunti sau de la evenimente asemanatoare traite de cunoscuti.
”Nunta a fost frumoasa cam… 10 secunde, dupa care lucrurile au devenit destul de jenante. Casnicia lor a durat cam un an. Toti stiam ca motivul pentru care s-au casatorit a fost ca ea a ramas insarcinata”, povesteste un internaut.

”In timp ce-si rosteau juramintele mireasa a inceput astfel: Stiu ca pot fi o persoana ingrozitoare si nu stiu de ce ai ramas cu mine, dar asta se va schimba incepand de azi”, scrie un altul, completand ca acel cuplu a divortat dupa un an. poatenustiai.ro


mare tortul momentul stresul controlul fotograful
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005301 (s)