News Flash:

Sebastian Dobrincu, declaratii despre cele mai grele momente din viata lui. Cum a depasit bulimia si depresia

24 Mai 2022
412 Vizualizari | 0 Comentarii
Sebastian Dobrincu

Desi are doar 23 de ani, Dobrincu a adunat in conturi, pana acum 2 milioane de euro. Tanarul nu a aruncat cu banii in stanga si in dreapta, ci, de cand s-a mutat in Romania, a facut prima investitie de valoare. Acesta si-a cumparat un apartamentul luxos in una dintre cele mai bine cotate zone din Capitala.

Celebritatea si banii au venit la pachet si cu multe dezavantaje pentru Sebastian Dobrincu. Milionarul a trecut prin perioade dificile si i-a fost destul de greu sa vorbeasca despre asta. Sebastian a uitat, la un moment dat, sa se puna pe primul loc si s-a concentrat din ce in ce mai mult pe afacerile sale. Astfel, in ciuda faptului ca a strans milioane in conturi, sanatatea sa a fost pusa in piuneze.

”Am cazut intr-o depresie puternica pe care pana acum am ascuns-o tuturor, de la familie si apropiati pana la publicul larg. Am inceput sa nu mai pot dormi si manca, am slabit 17 kg si am devenit bulimic. Mi-am pierdut orice motivatie. Nu ma mai entuziasma nici succesul, nici banii, nici faima. Am lichidat mare parte din actiunile si investitiile mele, mi-am delegat responsabilitatile si am abandonat orice proiect aveam in derulare”, spunea el pe retelele de socializare.

”Ma trezeam dimineata intr-o casa de $4M in Los Angeles, mergeam singur pe plaja si stateam acolo pana seara, uitandu-ma la cer. Eram atat de trist, insa lumea ma vedea atat de implinit, iar fiecare lauda sau apreciere, ma ingropa si mai tare. Tineam tot in mine si nu indrazneam sa alterez imaginea perfecta din ochii oamenilor”, a mai zis el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005828 (s)