News Flash:

Noua Clinică ORL e aproape gata

Se pregătesc condiții de tratament moderne în noua Clinică ORL din Timișoara

30 Martie 2023
189 Vizualizari | 0 Comentarii

Proiectul noii clădiri a Clinicii ORL, construită în curtea clinicii existente, este în curs de finalizare. Lucrările au început în luna mai a anului trecut și ar trebui să fie finalizate în acest an.

Structura de rezistență a fost finalizată, iar acum se lucrează la instalațiile sanitare și electrice, urmând ca apoi să se treacă la finisaje.

“Pregătim condiții de tratament moderne pentru viitori pacienți. În reabilitare se află și vechea clinică, în curtea căreia se ridică și noua clădire, e și aceasta în reabilitare. Respectiva locație era depășită și insuficientă pentru nevoile medicale în creștere ale orașului și ale regiunii”, transmite edilul Timișoarei, Dominic Fritz.

Pacienții din Timișoara vor avea acces la o sală de urgențe și zece cabinete moderne dotate cu echipamente de ultimă generație, în urma unei investiții care îmbunătățește accesul la servicii medicale esențiale. De asemenea, studenții vor beneficia de un amfiteatru modern la ultimul etaj. Investiția se ridică la aproximativ 1,4 milioane de euro și este finanțată din fonduri europene. Atât reabilitarea vechii clădiri a Clinicii ORL, cât și construcția noii clădiri și dotarea cu echipamente medicale de ultimă generație sunt incluse în această investiție.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006772 (s)