News Flash:

Se intoarce roata. Anamaria Prodan este acuzata ca l-ar fi inselat pe Laurentiu Reghecampf. „Mi-au facut avansuri”

21 Ianuarie 2022
650 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria si Laurentiu

Anamaria Prodan este din nou in centrul atentiei dupa cele mai recente aparitii la podcasturile lui Codin Maticiuc. Vedeta a facut declaratii uimitoare si a intors unele situatii la 180 de grade. Asa cum se stie deja, divortul ei de Reghe nu este deloc unul usor si, dupa cum evolueaza lucrurile, sigur nu se va termina prea curand. 

Anamaria Prodan, pe tot parcursul divortului de Reghecampf a ales sa fie partea vocala. Acum, pe final, vedeta nu s-a ferit sa arunce cu vorbe dure in cel care i-a fost sot. Anamaria l-a acuzat pe Reghecampf de infidelitate si, cel mai probabil, cel mai tare o doare ca acesta si-a refacut viata si ca va avea si un copil cu iubita lui, Corina. Tot din spusele Aneimaria rezulta ca Laurentiu nici nu mai este la fel de implicat ca si tata in viata celor mici. 

Daca pana acum Ana era cea care arunca cu acuzatii, de data asta roata s-a intors. Impresara este acuzat si ea de infidelitate. In podcastul lui Codin Maticiuc, aceasta s-a aparat si a sustinut ca a fost mereu o femeie curtata, dar i-a fost fidela lui Reghecampf.

,,In toti acesti ani am fost combinata cu toti patronii. Bai, majoritatea mi-au facut avansuri ca sunt frumoasa. Stiu cum arat si cum aratam in tinerete, dar aici este talentul femeii. In toti acesti ani nimeni nu m-a avut la mana cu nimic si nu ma va avea. Patronii de club m-au jignit in direct, presedinti de club. Fata in fata nu-mi tine nimeni piept", a spus Anamaria Prodan.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 42 queries | Mysql time :0.006042 (s)