News Flash:

Liga Națională de handbal a ajuns la etapa a XXIII-a

SCM Poli joacă cu CSM București, vineri, 31 martie, pe tren propriu

30 Martie 2023
390 Vizualizari | 0 Comentarii

SCM Poli va juca un meci acasă împotriva echipei CSM București în cadrul celei de-a XXIII-a etape din Liga Națională de handbal. Meciul va avea loc vineri, 31 martie, la sala Constantin Jude, începând cu ora 16:00.

CSM București ocupă poziția a șasea în clasament, cu 39 de puncte, în timp ce SCM Poli se află pe locul al doisprezecelea, cu 22 de puncte, deci există o diferență de șase poziții între cele două echipe.

„Un meci dificil, precum celelalte pe care le-am avut până acum, prin prisma diferenței de puncte, prin prisma valorii echipei, dar este dintre șansele noastre de a evita barajul. Avem nevoie să fim pregătiți 100% pentru a lua punctele necesare. Au fost multe momente când am jucat bine, însă nu am adus puncte și mă refer la meciurile cu Steaua, cu Focșani și la recenta partidă din Baia Mare, deci trebuie să venim cu ceva în plus”, transmite Mihai Rohozneanu, antrenor principal SCM Politehnica.

În ultimele săptămâni, echipa din Banat și-a schimbat poziția în clasament între locurile 10 și 12, motiv pentru care fiecare punct câștigat sau pierdut are o mare importanță în acest moment.

„Pentru a evita barajul, este nevoie de victorie cu CSM București și etapa viitoare, la Vaslui, și depinde și de celelalte echipe. Cele mai importante, însă, sunt rezultatele noastre și ne concentrăm asupra lor”, a mai spus Rohozneanu.

În săptămâna următoare, echipa Viola va disputa două meciuri: unul în Cupa României, acasă, împotriva echipei Dinamo, și unul în campionat, sâmbătă, împotriva echipei CSM Vaslui, în deplasare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006762 (s)